Vicc Viccek
- Legyen a ViccesViccek.hu a kezdőlapod, és kezdd a netezést mindig egy jó viccel! (Kattints!)
- Jó lenne mindig megkapni a hét legjobb vicceit e-mail-ben? Ingyen van, csak kérned kell! (Katt!)
- Kéne a Te honlapodra is minden nap egy új vicc, hogy a látogatóid örüljenek? Nap Vicce box! (Katt!)   
Vicc, Viccek, Humor
Vicces Viccek hírlevél
Minden héten megkapod a hét legeslegjobb vicceit az e-mail címedre!
Nagyon jó lesz, kell neked!
E-mail:

Személyes adataid védelme kiemelten fontos számunkra!
Jelentkezéseddel elfogadod az adatvédelmi tájékoztatóban
és az ÁSZF-ben foglaltakat.

Vicc kategóriák
Összes
Abszolút
Anyós
Autós
Állatos
Bűnözős
Cigány
Erotikus
Etióp
Házasság
Hirdetéses
Indián
Iskola
Jean
Katona
Kérdés - Felelet
Kocsma
Közlekedés
Megtörtént
Morbid
Móricka
Munkahely
Orvos
Pikáns
Politika
Rendőr
Skót
Sport
Stirlitz
Számítástechnika
Szex
Székely
Szőkenő
Ügyvéd
Vallásos
Zsidó
Egyéb

Itt vagy most: Főoldal -> Jogi nyilatkozat

ÁSZF - Jogi nyilatkozat

A jelen honlapon található anyagokat kizárólag a ViccesViccek.hu engedélyével lehet módosítani, újra előállítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságot szolgáló vagy kereskedelmi célzattal felhasználni.

Biztonság
A ViccesViccek.hu elkötelezett az ügyfelek információinak védelme iránt. A jogosulatlan hozzáférés és nyilvánosságra hozatal elkerülése, az adatok pontosságának biztosítása és a legmegfelelőbb adatfelhasználás érdekében a megfelelő fizikai, elektronikus és műszaki módszerekkel őrizzük és biztosítjuk az online módon gyűjtött információt.

Üzemeltetés
A ViccesViccek.hu igyekszik szolgáltatását napi 24 órában rendelkezésre bocsátani, de a Felhasználó tudomásul veszi, hogy a folyamatos üzemeletetés kivételes esetekben a ViccesViccek.hu előzetes tudta és szándéka ellenére is megszakadhat.

A Felhasználónak tudomása van arról, hogy az Interneten az adattovábbítás illetve annak sebessége számos tényező függvénye. A ViccesViccek.hu mindent megtesz a gyors adatcsere érdekében, de nem vállal garanciát az információ késéséért, vagy esetleges elvesztéséért.

Szerzői jogok
Az oldalon található vicceket az oldal látogatói küldik be, azokat ők írják, találják ki, vagy ismerik olyan formában, ahogy nekünk továbbadják. Ha valamelyik vicc mégis sértené valakinek a szerzői jogait, és ő megcáfolhatatlan bizonyítékokkal tudja bizonyítani, hogy az adott viccet ő találta ki, és az ő szerzői jogvédelme alatt áll, akkor egyrészt gratulálunk neki, másrészt természetesen azonnal leszedjük a viccet az oldalról, bocsánatot kérünk tőle (letérdelve, pironkodva), a vicc beküldőjét meg jól leszídjuk, hogy többet ilyet ne csináljon!

Adatvédelmi nyilatkozat
A ViccesViccek.hu elkötelezett az ügyfelek bizalmas és személyes információinak tiszteletben tartása és megőrzése iránt. A ViccesViccek.hu, mint adatkezelő, a személyes adatok védelméről szóló törvények előírásait maradéktalanul betartva fogja a Felhasználók adataidat kezelni és nyilván tartani. További információ: adatvédelmi tájékoztató

A ViccesViccek.hu oldalon található tartalmakat a ViccesViccek.hu saját csapata írja, készíti, nyilvános weboldalakról, vagy az info@viccesviccek.hu e-mail címre az olvasók által beküldött anyagokból nyeri. Nincs tudomásunk róla, hogy bármely anyag közzététele jogsértő lenne, de természetesen ha ez esetleg fennállna, kérésre a kérdéses tartalmat azonnal megszüntetjük.
A ViccesViccek.hu semmilyen felelősséget nem vállal a honlap használatából eredő közvetett vagy közvetlen, anyagi vagy erkölcsi károkért. Felhasználó hozzájárul, hogy adatait a ViccesViccek.hu harmadik félnek kiadhassa.
A regisztráció ingyenes. Felhasználó tudomásul veszi, hogy adatait és az általa regisztrált weboldalak adatait a ViccesViccek.hu külön figyelmeztetés nélkül módosíthatja, illetve törölheti, felhasználót a partnerprogramból bármikor előzetes figyelmeztetés nélkül kizárhatja. Továbbá, a ViccesViccek.hu fenntartja magának a jogot, hogy a regisztrált tagjainak a regisztrációkor megadott e-mail címére tartalmi megkötés nélkül leveleket (e-mail-eket) küldjön.

Adatok felhasználásának felfüggesztése:
Felhasználó kérheti, hogy személyes adatait a ViccesViccek.hu többé ne használja, számára ne küldjön több e-mail üzenetet. A ViccesViccek.hu ilyen esetekben lehetőségei szerint azonnal eljár, és Felhasználó irányába megszüntet minden további kapcsolatfelvételt.

A ViccesViccek.hu fenntartja a jogot, hogy szabályzatát bármikor megváltoztassa.
A honlap látogatásával Felhasználó elfogadja a jelen szabályzatban foglaltakat.


A nap vicce

A Te weboldaladon is megjelenhet minden nap a Nap Vicce!
(Ami itt van eggyel feljebb!)
Ingyen van, és jó neked! Csak egy HTML kódot kell beillesztened az oldaladba, és máris megjelenik rajta a Nap Vicce! (Minden nap automatikusan új vicc lesz rajta). (Részletek...)

TOP 10 Vicc
 1)Uborka a tananyag
 2)Okos kutya
 3)Gondolkodásmód
 4)Móricka olyat lát...
 5)A férj születésnapja
 6)Paradicsomos kert
 7)Trianon
 8)Szamár
 9)Vallási párbaj
 10)Elméletileg - gyakorlatilag
Teljes vicc toplista

Küldj be viccet!
Van egy jó vicced?
Írd meg nekünk, mi meg kirakjuk az oldalra jól!
Ide kattintok, viccet küldök be jól!
Vicc, Viccek, Humor

Copyright © 2006-2024, www.ViccesViccek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | E-mail: info@viccesviccek.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez.
Az oldal meglátogatásával elfogadod a cookie-k használatát és a felhasználási feltételeket. (További információk)